Com usar els llibres de Música menuda a casa

Volem donar-vos algunes indicacions sobre com usar els llibres per tal que a casa també pugueu gaudir de l’activitat i fer música amb els vostres fills.

Al llibre trobareu les fitxes de les activitats que fem a classe. A la banda de davant hi ha la fitxa que fem servir a l’aula i al darrere teniu les explicacions de com treballem aquesta activitat. També hi trobareu les referències dels àudios que acompanyen l’activitat.

Els àudios de les activitats els trobareu a:

Estan ordenats alfabèticament i per unitats. Us recomanem que poseu els àudios a casa perquè es vagin familiaritzant amb els diversos estils de música i aprenguin amb més facilitat les cançons.

Al nostre blog de pedagogia hi ha entrades de pràcticament totes les activitats. A banda dels àudios, algunes inclouen vídeos de suport que reforcen el que hem treballat a classe 

Cada setmana, a classe amb els nens escollirem una de les activitats perquè els vostres fills us la presentin a casa. El dia que tinguin música els podeu preguntar quina activitat hem escollit.
Amb el suport de la fitxa podeu parlar-ne i si s’escau, fer-la també a casa. Totes les activitats tenen aparença de joc o sigui que és una bona ocasió per divertir-se fent música. També podeu acolorir les imatges de la fitxa.

Tot i que recomanem que us porteu els llibres a casa cada setmana, si per motius de logística us és complicat, oferim també la possibilitat de deixar-los a la classe. 


Esperem que gaudiu d’un curs ben musical!