Àudios de Música i moviment: CD o Playlist?

Què feu servir a classe per reproduir els àudios?

Teniu encara una col·lecció de CDs o sou dels que ho porteu tot al mòbil o la tauleta.

Aquesta pregunta és la que ens hem plantejat
per a la col·lecció de llibres de música i moviment, Música menuda de Cèlia González.

Moltes de les activitats s'acompanyen de música enregistrada. Hem procurat que les peces escollides per a aquestes activitats siguin el més variades possible per tal de proporcionar als nens un espectre ampli d'audicions musicals que enriqueixi la seva descoberta musical. Entre les peces escollides trobem música popular, sobretot cançons, música clàssica de diferents èpoques, música de pel·lícules, música tradicional d'arreu del món, música moderna i jazz.

Amb un espectre tan ampli es feia inviable enregistrar un CD, però a més, la nostra experiència tampoc ens ho aconsellava. Tots els nostres professors treballen amb el mòbil o la tauleta com a font per a la reproducció dels àudios.

Per aquesta raó, ens vam optar per elaborar una playlist. Hem escollit les dues plataformes que ens semblen més populars: Spotify i Soundcloud, totes dues de lliure accés.

Soundcloud a més, ens permet pujar la nostra pròpia música. Ara mateix estem treballant en l'elaboració d'un conjunt de peces per treballar la reacció al so i al silenci, amb àudios tallats amb fragments de silenci. També tenim previst anar pujant els playbacks per a les cançons.

Podeu consultar les playlist a:

Playlist Spotify: Música menuda
Playlist Soundcloud: