Formació Música menuda, curs de música i moviment


Adreçat a: Professorat d'educació infantil, primària, mestres especialistes de música de 0-5 anys, pedagogs, estudiants de música, estudiants de pedagogia musical, mestres d'alumnes de 0-3 anys de llars d'infants, guarderies, escoles d'infantil, professors de música d'escoles de música o professorat d'ensenyaments de règim especial. 

PRESENTACIÓ
Música Menuda és un conjunt de llibres escrits per Cèlia Gonzàlez per a la iniciació musical dels més petits a través del moviment corporal.
La metodologia beu de moltes fonts com ara el mètode Kodaly i el mètode Willems i, especialment, la Rítmica Dalcroze, amb la qual l'autora va tenir un intens contacte en els més de 14 anys de professora de flauta a l'Institut Llongueras de Barcelona.

El curs proveeix formació en música i moviment en tres nivells d’aprenentatge per a nens d’edats entre 2 i 7 anys. Inclou la programació de tot un curs per a cadascun dels tres nivells tant a nivell de continguts com del dia a dia de l’aula. Per això, en acabar el curs tindràs programades totes les sessions de cadascun dels tres nivells.
Com pots veure, és un curs molt pràctic, no només en el sentit que veuràs i participaràs en la realització de les activitats, sinó que també tindràs la programació d’activitats de tot un curs.
INFORMACIÓ
Professora: Cèlia González
Contacte: infomusicaltraining@gmail.com

Música menuda 1 (de 2 a 4 anys)
Data: 2 de juliol de 2018
Horari: de 18:00 a 20:45

Música menuda 2 (de 4 a 6 anys)
3 de juliol de 2018
Horari: de 18:00 a 20:45 

Música menuda 3 (de 5 a 7 anys)
Data: 4 de juliol de 2018
Horari: de 18:00 a 20:45 

PREU
Preu per sessió: 45 € 
Les tres sessions: 130 €
El preu inclou el llibre de Música menuda corresponent a cada sessió, valorat en 14,90 €, que serà facilitat a cada participant a l'inici de la sessió (1 sessió un llibre, 2 sessions dos llibres, 3 sessions 3 llibres).

LLOC
Carrer Nicaragua 23 de Barcelona.

INSCRIPCIONS
Per transferència bancària (escriu-nos i et direm com)
Per Pay Pal

Escull sessió


En finalitzar el curs, s'expedirà un Faig constar del curs, amb l'aprofitament d'hores que correspongui.