CONSELLS PER COMPRAR UN TECLAT



Quan es comença a tocar el piano és molt convenient tenir un teclat des del primer dia, ja que d'aquesta manera podrás aprofitar al màxim tot el que aprens a les classes.

Al mercat hi ha teclats per a tots els gustos i butxaques, ara t'explicarem els pros i contres de cada opció.

Teclat de 25 tecles

Són teclats per tocar amb una sola mà. Permeten practicar a casa i és millor que no tenir res. Les tecles no són contrapesades.

Són fàcils de transportar i econòmics. Són una bona opció, si no tens clar la teva continuitat.

Teclat de 49 o 61 tecles

Aquests teclats ja permeten tocar amb les dues mans. Els de 49 tecles no acostumen a ser de tecles contrapesades. En els de 61 tecles, tenim models amb tecles contrapesades.

Aquesta és una opció de gama mitja entre l'ideal que seria el teclat de 88 tecles i el més senzill de 25 tecles.

Teclats de 76 i 88 tecles

Aquesta seria l'opció ideal per a algú que vol fer estudis de piano, no només per la quantitat de tecles, si no també pel sistema contrapesat de les tecles. Les tecles tenen força contrapès i simulen l'efecte mecànic del martell en un piano acústic.

Té com inconvenient el cost, ja que es tracta d'un instrument professional.

On comprar

A l'hora d'escollir el teclat, no donis importància a tots els elements accesoris que pugui portar, ja que si bé poden ser d'ajuda, el més important és el número de tecles i el sistema de contrapès.

Com que ara es molt fàcil comparar ofertes, et recomanem que facis una cerca per internet per veure models i prestacions.

Un cop estiguis ben informat, ves a les botigues del teu entorn que com a bons professionals que són, et podran atendre d'una manera personal i recomanar-te el model que més s'adiu a les teves necessitats.


Comentaris