Qui som?

Musical training és un projecte impulsat per Cèlia González que es desenvolupa en l'àmbit educatiu i musical.

En l'àmbit educatiu té com a objectiu principal acostar la música als nadons, infants i joves en els seus centres educatius, siguin escoles de règim general o escoles bressol. 

Oferim un programa educatiu complert durant tot el període d'escolarització:

La nostra metodologia es basa en la vivència musical i la pràctica activa des del primer moment de l'aprenentatge, sigui en la iniciació musical o en la pràctica d'un instrument. 

Considerem que la vivència musical dels nadons, infants i joves no s'ha de reduir a l'àmbit escolar, sinó que ha de ser compartida a l'entorn familiar. Amb aquest objectiu, el nostre material didàctic, amb el suport del nostre blog de pedagogia, permet que el que s'està experimentant a classe es pugui compartir i vivenciar en família de forma conjunta.

En l'àmbit de la interpretació musical es canalitza a través del projecte Catering musical, amb el qual gestionem els nostres grups de música, oferim músics a la carta i concerts educatius als centres.

A més, des de l'any 2018 hem emprès el projecte editorial Musical training Publicacions, amb l'objectiu de publicar materials didàctics propis i aliens, així com obres musicals i pedagògiques.

Per a més informació sobre els nostres serveis, visiteu www.musicaltraining.es